Valberedning

Valberedning

Årets viktigaste möten är årsmötet för föreningarna, representantskapsmötet för distriktet och förbundsstämman för förbundet.

Valberedning utses av årsmöte/representantskapsmöte oftast på ett år. Om valberedning inte har valts på årsmötet, ska den väljas på ett extra inkallat medlemsmöte.

Om årsmötet/representantskapsmötet inte har några förslag till valberedning kan styrelsen tillsätta en opartisk arbetsgrupp som förbereder val till valberedning.

Valberedningen bör bestå av 3 eller 5 ledamöter med 2 ersättare.

Detta är utdrag ur förbundets riktlinjer för valberedningar, önskar Du läsa hela häftet "Riktlinjer för Valberedning" kan Du ringa kansliet tel. 054-18 14 18 eller skicka E-post till: 
info@reumatikerdistriktevarmland.se , så sänder vi häftet utan kostnad.

Du kan läsa mer på denna sida>>

Reumatikerdistriktet Värmlands valberedning  består av

Christina Wahrolin
mobil: 070-5182837 
E-post: christina@wahrolin.com 

Mona liljeblad 
mobil 070-2188340
E-post: monaliljeblad@telia.com 

Helena Setterberg
mobil: 070-6383633
E-post:   


Det går bra att ringa eller skriva till någon i valberedningen om Du är intresserad av Reumatikerdistriktet Värmlands styrelsearbete som bl a innebär att arbeta för bättre vård och rehabilitering för reumatiker och utbildning för förtroendevalda i våra 14 Reumatikerföreningar.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.