TRÄFF FÖR INFORMATÖRER I PATIENTSKOLORNA

Träff för artrosinformatörer i patientskolor, av förbundet utbildade samt de som är nyfikna på att bli informatörer

Datum: Onsdagen den 18 oktober 2017

Tid: Klockan 9.00 – ca 16.00

Plats: Residenstorget 1, Karlstad.

Arrangör: Reumatikerdistriktet Värmland, ABF Värmland

Medverkande: Morten Thorup, fysioterapeut, Säffle   Pontus Folkesson, friskvårdskonsulent, Sunne

Program:  Utveckling av artrosskolorna och informatörsrollen   Samverkansytor och förändringsarbete Samtal, gruppdiskussioner och utbyte av erfarenheter

Anmäl er senast 5 oktober per telefon 054-181418 eller e-post till kansliet. Anmäl om ni vill ha fisk eller kött. Anmälan är bindande!  Ingen kursavgift. Fika och lunch ingår. Bilersättning utgår med 18.50 kr/mil och för faktiska kostnader för andra färdmedel mot kvitto. Samåkning rekommenderas!

Kom ihåg att säga till om du behöver specialkost. Vi måste också tänka på allergier, parfymfritt och inget rakvatten!

VÄLKOMMEN MED ANMÄLAN!