Träff för artrosinformatörer i patientskolor

Träff för artrosinformatörer i patientskolor, av förbundet utbildade artrosinformatörer samt de som är nyfikna på att bli informatörer.

Tisdag 1 april 2014, klockan 9.00 – ca 16.00, Mällrothsalen, Handikappförbunden Värmlands kansli, Södra
kyrkogatan 11, Karlstad.

Medverkande är Maria Klässbo, sjukgymnast/med. doktor, Landstinget och Maud Hiller, socionom.

Program:Klässbos senaste artrosnytt” och ”Acceptans och förhållningssätt till sin artros”. Samtal, gruppdiskussioner och utbyte av erfarenheter.

Inbjudan vänder sig till till intresserade, utbildade och aktiva informatörer samt till föreningens ordförande (för kännedom). Har ni frågor och funderingar ring kansliet telefon 054-18 14 18, e-post

Eller direkt till kontaktperson Ingegerd Gullstam telefon 070-661 21 51, e-post ingegerd.gullstam@gmail.com