Content slide

Tiden går fort och snart kommer inbetalningskort för medlemsavgiften 2015!

I slutet av november, med Reumatikervärlden nr 6, kommer Reumatikerförbundets inbetalningskort för medlemskapet 2015 att skickas ut till medlemmar i Reumatikerförbundet.

Skriv ut ditt medlemskort!

Alla medlemmar kan själva skriva ut sina medlemskort via ”Min sida”. Nytt för i år!  Du som är huvudmedlem i flerfamiljshushåll kan nu skriva ut hela familjens medlemskort.

Om du inte har möjlighet att skriva ut medlemskortet själv kan du ringa eller e-posta medlemsservice på Reumatikerförbundets kansli för att få hjälp.
Kontakta: 08-505 805 00, medlemsregistret@reumatikerforbundet.org