Rehabresa till Polen

Reumatikerdistriktet Värmland tänker göra det möjligt för våra medlemmar att anmäla sig till den nio dagar långa resan till Sandra SPA, Pogorzelica, Polen startar fredag den 21 oktober 2016. Detta som ett alternativ till Pärnu.

Priset är 5.795 kr/person för boende i dubbelrum/hytt, 5.795 kr/person. Reservation för prisändring. 

Vid frågor ring på tfn: Kansliet 054-18 14 18 eller till Tordis Torseth 0570-168 33

Anmälan görs till Reumatikerdistriktets kansli och skicka då in anmälningsblanketten. Ni kan också maila till eller och då får ni skriva in alla personuppgifter på mailet.

Vi bokar upp en hel buss. Först till kvarn gäller. Anmälan tas emot från januari till 15 februari och efter första mars är den bindande. Viktigt att anmäla i god tid så vi kan beställa rätt buss.

OBS! Bussen utgår från Karlstad, om vi är 25 eller fler.

Reumatikerdistriktet kommer att söka gruppbidrag och gruppbidraget kan man bara boka på 20 st, men det är inte garanterat att vi får bidrag. Skulle det bli många som vill resa från någon förening så hjälper vi till och söker flera gruppbidrag.

Reumatikerdistriktet Värmland

Tordis Torseth/ Lena Wrinell
vice ordförande/kanslist

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.