Ordförandeträff i Värmland

Du som är ordförande är inbjuden till en träff med andra föreningsordförande i Reumatikerdistriket Värmland. Att vara ordförande innebär att vägleda och inspirera andra aktiva medlemmar i den ideella verksamheten.

Vi inleder med kaffe 9:30 och avslutar med att äta lunch ca 13:30 på Södra Kyrkogatan 11 i Karlstad.

Utdrag ur programmet:

- Kan förbundets aktivitetsplan hjälpa oss i vår verksamhet?

- Samarbete med lokala sjukgymnaster om artrosinformatörer.

- En egen fråga, vad vill just du ta upp i den här gruppen?

Inbjudan har skickats ut med program och anmälan. Kontakta kansliet eller ordförande om du har frågpr eller vill anmäla dig.

Varmt välkommen!
Catharina Nilsson