Teamet bakom öppen mottagning 12 oktober 2015

Öppen mottagning hos Reumatologen i Karlstad

Läs artikel i NWT om öppen mottagning på Reumatologen i Karlstad.

Var:

Reumatologimottagningen, Centralsjukhuset i Karlstad i samband med Internationella reumatikerdagen.

Drop-in:

Vi vänder oss till dig över 18 år som under det senaste halvåret fått en eller flera kvar­stående svullna leder och ännu inte vet orsaken. Du ska inte tidigare ha träffat reumatolog och inte vara under behandling på vårdcentral.

När:

Drop-in måndag 12 oktober mellan klockan 09:00 och 12:00.

Vill du träffa reumatolog - anmäl dig först hos sjuksköterskan. Begränsat antal platser.

Vill du veta mer om verksamheten - reumateamet är på plats och informerar.

Var:

Reumatologimottagningen på Centralsjukhuset Karlstad. Via huvudentrén, följ Röda gatan till målpunkt D.

Kontaktuppgifter och adress på 1177

Annons kommer i dagspressen - Har du svullna leder?

Reumatikerförbundet i samarbete med Landstinget i Värmland