Inspiration för höstens träning

Vill du ha nya rörelser och ny musik till träningen? Här hittar du träningsprogram som passar bra för eget bruk och för gruppträning.

Reumatikerförbundet har under flera år samarbetat med företaget SOND som ger ut olika träningsprogram. De program som är anpassade särskilt för oss med reumatiska sjukdomar har en specialutbildad sjukgymnast varit med och tagit fram.

Programmen kan med fördel användas i vår gruppverksamhet. De börjar med uppvärmning och avslutas med nedtrappning. De kan också ge inspiration till ledare som vill ha några nya rörelser och ny musik.

Länk till sonds hemsida:

www.sond.nu