Informatörsträff för aktiva i artrosskolor

Vår samordnare för informatörer i Värmland bjuder in till träff 15 april.

9.00 Dropp in fika med kaffe/te och smörgås

9.20 Uppstart och välkommen! Vi presenterar dagens upplägg och fångar upp frågor.” Nära nytt”  -  Hur har året sett ut för artrosinformatörerna? Vad har hänt sen vi träffades sist?

10.00 ”Klässbos senaste artrosnytt”. Aktuell information inom artrosområdet. ”.  Maria Klässbo

11.00 Vad är på gång inom Reumatikerförbundet? Utveckling, forskning och andra satsningar just nu! Ingrid Cederlund

11.40 Lunch

13.00 Artrosskolorna i ett nationellt perspektiv – hur har artrosskolor och artrosinformatörsrollen utvecklats över tid. Rekrytering, utbildning och samverkansytor. Forts. från förmiddagen. Erfarenhetssutbyte och aktuella diskussioner.

14.30 Kaffe

14.50 Utvärdering tillsammans och enskilt om dagen. Diskussion och samtal om angelägna frågor och hur vi vill gå vidare.

16.00  Avslutning av dagen.

Ingegerd Gullstam
/genom Reumatikerdistriktet Värmland