Magnolia

ABF Värmland
Medverkande:    Pia Lennberg, Reumatikerförbundets styrelse
                           Monica Nordh Halldén, Reumatikerförbundets valberedning

Distriktet bjuder in ordförande i föreningen och en från föreningens valberedning.

Vi ber att föreningen meddelar de som sitter i valberedningen att utse en som kan delta.

Ur programmet: Stadgeändringar som kommit på remiss och valberedningens roll

Bilersättning utgår med 18.50 kr/mil och för faktiska kostnader för andra färdmedel mot kvitto.

Samåkning!

Anmälan görs till vårt kansli tel. 054-181418 tel.tid kl.10-12, eller mail senast 9 november.

Anmälan är bindande!

Kom ihåg att säga till om du behöver specialkost.

Vi måste också tänka på allergier, parfymfritt och inget rakvatten!

VÄLKOMMEN MED ANMÄLAN!

Vidar Sandell