Viktigt

Föreningskonferens för Värmland och Örebro län

Föreningskonferensen är en endagskonferens. Den kommer att vara fylld med vår värdegrund, Nationella Riktlinjer – vad innebär dessa ur ett patientperspektiv samt tid för egna frågor.

Caroline Åkerhielm och Ingrid Cederlund från förbundskansliet medverkar. Vi kommer att prata om värdegrunden som Reumatikerförbundet arbetat fram. Vi kommer även att diskutera socialstyrelsens riktlinjer. På sissta passet denna dag kommer vi att ta upp föreningarnas egna frågor.