Att balansera välfärdens dilemman

Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson deltog i en panel (4/3) samtal om välfärdens utmaningar.

Under samlingsnamnet Uppdrag Välfärd har tankesmedjorna Entreprenörskapsforum, Fores och Leading Health Care i tre år jobbat på att med forskningens hjälp få debatten upp ur skyttegravarna och visa på hur välfärden kan utvecklas. De har nyligen kommit med sin slutrapport som har rubriken Välfärden är värd en bättre debatt, som pekar på sex dilemman som måste balanseras om förändringar ska åstadkommas.

Läs resten av artiken här