Läkare och sjuksköterskor på mottagningen i Karlstad

Äntligen fick jag ett svar - vilken möjlighet!

Drygt 30 personer tog idag chansen att få prata med en specialistläkare inom reumatologi, på drop-in, vilket är fler än de som tog denna unika möjlighet förra året. 

Efter anmälan hos sjuksköterskan fyllde man i en blankett, egen vårdbegäran, i väntan på sin tur. Samtalet med en reumatolog resulterade sedan endera i fortsatt behandling på reumatolgimottagningen eller en hänvisning till annan vård som ska kunna hjälpa mot de besvar man sökt för.

I lokalerna fanns reumateamet på plats med informationsmaterial, hjälmedel att prova på och inte minst redo för samtal och vägledning utifrån varje persons behov. Flera personer fick givande samtal med sjukgymnast, arbetsterapeut eller sjuksköterska.

Representanter för reumatikerdistriktet fanns på plats för att berätta vad reumatikerförbundet och föreningarna kan erbjuda.

Läs mer i denna artikel

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.